Ervaring in de grote maten

Door onze ervaring in de grote maten weten wij hoe belangrijk het is om comfortabele kleding te dragen. Bos Bedrijfskleding levert dan ook comfort, functionaliteit & veiligheid.

Hoogstaande kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. De werkkleding in ons assortiment is daarom sterk en comfortabel.

Dat zit wel goed!

100%-kwaliteit

Breed assortiment

Verschillende bedrijven vragen om verschillende oplossingen. Geen twee werksituaties zijn immers gelijk. Daarom voert Bos Bedrijfskleding een breed assortiment.

100%-kwaliteit

Bedrukken

Het bedrukken of borduren van uw kleding is geen probleem. Bij Bos Bedrijfskleding bent u niet “verplicht” om minimale aantallen af te nemen.

100%-kwaliteit

 

100%-kwaliteit

Over Ons

Bos Bedrijfskleding is ontstaan naar aanleiding van verzoeken van klanten die in onze winkel, Bos Grote Maten Mode in Bergambacht, hun vrijetijdskleding kopen. Een aantal van deze klanten waren voor hun werk op zoek naar goed passende bedrijfskleding die zij elders niet of nauwelijks konden vinden. Na een voorzichtige start konden wij het dealerschap krijgen van een aantal kwaliteitsmerken en kunnen wij nu aan bijna elke vraag voldoen. Door onze ervaring in de grote maten weten wij hoe belangrijk het is om comfortabele kleding te dragen. Bos Bedrijfskleding levert dan ook comfort, functionaliteit & veiligheid.

Bij Bos Bedrijfskleding is elke klant belangrijk. Aantallen vinden wij niet belangrijk, een tevreden klant dat telt!

Pin It on Pinterest

Share This