Sunwill (Representatief)

Sunwill (Representatief)

[File size 6,1 MB]

Download catalogus

sunwill

Dé oplossing op het gebied van representatieve kleding voor uw bedrijf. Is uw bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling op gebied van bedrijfskleding? Sunwill heeft de oplossing. Colberts, pantalons en rokken met een uitstekende pasvorm en subtiele details.

Vliegtuigen, treinen, auto’s en… de juiste broek. Men krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Het afgeven van het juiste signaal vanaf het begin van een zakelijk gesprek is van groot belang. Wat u op dat moment draagt, speelt daarin een belangrijke rol. Hoewel gekreukte kleding u niet direct de deal zal kosten; het zal u zeker niet helpen om de klant over de streep te trekken.

Rijden in kilometers file, reizen met de drukke ochtendtrein, lange en niet altijd comfortabele vluchten, oponthoud bij de douane en de uitdaging om op tijd te arriveren op een vergaderlocatie in het centrum van de stad maken het niet eenvoudig om uw kleding in een goede staat te houden. Daarom hebben de broekenexperts van Sunwill de Traveller lijn ontwikkeld. (De pantalons bijvoorbeeld zijn machine wasbaar op 30°C). Een geavanceerde mix van Merino wol (43%), polyester (53%) en Lycra (4%) die ervoor zorgt dat de kleding praktisch kreukvrij blijft en de indruk geeft dat het net bij de stomerij vandaan komt.

Pin It on Pinterest

Share This