Tricorp

Tricorp

logo-tricorp

Tricorp: Marktleider In Moderne Werkkleding

Tricorp is al jaren een marktleider in de werkkledingsector. Een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie zijn ons op het lijf geschreven. Daardoor realiseren ze een structurele groei en beschikken ze over talloze trouwe klanten.

Meer dan functioneel

Tricorp weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan wettelijke normen en geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Door bij de fabricage gebruik te maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weten zij dat altijd te realiseren.

Werkkleding voor elke drager

Veel aandacht gaat uit naar het design en de pasvorm van hun kleding. Iedereen vindt het immers prettig om er goed uit te zien. Omdat uniform gemaakte kleding geen rekening houdt met verschillende lichaamsvormen, bieden zij keuze op dat vlak. Tricorp-kleding wordt veelal gemaakt in een groot aantal verschillende maten en in meerdere uitvoeringen. Zo weten ze zeker dat elk persoon kleding kan dragen waarin hij zich prettig voelt en comfortabel kan werken.

Tricorp rfc

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear, zij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. RFC in hun logo staat dan ook voor Representative, Functional, Clothing. Deze toevoeging aan het logo weerspiegeld hun nationale èn internationale ambities en de uitbreiding van de collectie met een Multi Normenlijn, regenkleding en dameskleding.

De werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die zij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren.

Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is Tricorp voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt.

Pin It on Pinterest

Share This