Workman

[File size 5 MB]

Download catalogus

logo-workman

‘lmprove Performance’

De focus op onze professionele klanten, hun feedback en klanttevredenheid, dat bepaalt dagelijks het middelpunt van ons handelen. Centraal in onze bedrijfsvoering staat ‘ lmprove Performance’. Onze ambitie daarbij het telkens vertalen van veranderende eisen, verbeteringen en kansen, ten gunste van onze producten en klanten ‘the WorkMan’.

WorkMan” workwear onderscheidt zich door met passie comfortabele en allround werkkleding te vervaardigen en dit te koppelen aan het leveren van hoge kwaliteit tegen de beste condities. Zo zorgen wij ervoor dat zowel dealers als eind-gebruikers kunnen profiteren van onze flexibele no-nonsense aanpak.

‘Customized Quality’

Onze collectie workwear is overzichtelijk, breed inzetbaar en kent een hoge mate van leverbetouwbaarheid. Toch kunnen we ons voorstellen dat ‘eigen identiteit’ een specifieke wens kan zijn van u of uw klanten. WorkMan® denkt graag met u mee om de werkkleding aan te passen aan uw specifieke wensen en kleuren. Hiervoor hebben wij ruime mogelijkheden, of het nu ‘WorkMan Casuals’ in uw eigen huisstijl betreft of maatwerk WorkMan workwear broeken, jassen of overalls. WorkMan Specials zorgt voor onderscheidende kleding in vertrouwde kwaliteit. Deze nieuwe uitgave van onze ‘Productguide’ geeft snel en overzichtelijk inzicht in onze gehele collectie. Uw mening of aanvullende vragen maken ons uiteraard nieuwsgierig. Uw WorkMan workwear dealer is u graag van dienst.

Pin It on Pinterest

Share This