Workzone (Bedrijfskleding)

Workzone (Bedrijfskleding)

[File size 71,6Ā MB]

Download catalogus

logo_work_zone

WorkZone maakt sterke, slijtvaste en extreem functionele werkkleding met oog voor detail. Het merk wordt geproduceerd door het Deense familiebedrijf F-Engel, dat al meer dan 80 jaar garant staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap.

De werkkleding van WorkZone wordt gemaakt van materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd bij Europa’s toonaangevende leveranciers. Het moderne productieproces garandeert de eersteklas duurzaamheid van het eindproduct. WorkZone verleent een extra dimensie aan haar kleding door het moderne design en de toevoeging van praktische details.

De ongevoerde werkkleding van WorkZone wordt gemaakt van geweven polyester/katoen met een licht geruwde achterzijde. Daardoor is de stof zacht is en zit de kleding comfortabel. Het materiaal ondergaat ook een speciale Nano-behandeling. Hiermee wordt de stof voorzien van een onzichtbare, water- en vuilafstotende coating. Deze coating tast het ademend vermogen van de kleding niet aan.

Milieu & kwaliteit

WorkZone garandeert dat haar werkkleding milieuvriendelijk geproduceerd wordt. Daarom bezit WorkZone het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is het EU-milieumerk dat u er van verzekert dat het product getest is op chemicaliƫnresten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Met de werkkleding van WorkZone kiest u dus voor een product van topkwaliteit dat ook nog eens vriendelijk is voor het milieu.

Pin It on Pinterest

Share This